NÅGRA AV DE TJÄNSTER JAG ERBJUDER


Porträtt, BARNKALAS
föredrag, ETC...Porträtt

Som porträttmålare vänder jag mig främst till företag, länsstyrelser, myndigheter och bolag. Men det händer även att privatpersoner anlitar mig. 

Klicka här

BARNKALAS

Jag öppnar upp mitt hus (som en liten vän, sade påminde henne om Pippis) och bjuder in till barnkalas. Under två timmar tar jag emot minst fem och max tio barn i åldrarna 3 till 10. Jag bjuder på något gott och låter barnen leka. På sätt och vis är det som ett gammaldags kalas i en både lugn och glad miljö i litet, barnvänligt format. Kalasen hålls på lördagar och söndagar, klockan10-12, 13-15 och 16-18. Välkomna!

Pris 200 kronor/barn.


Hemma hos konstnären

För tre till sju vänner. Passar även som en annorlunda aktivitet för arbetslaget.

Vi rör oss runt mellan de olika rummen i mitt hem. Det är lite som en guidad visning på Mårbacka – men annorlunda. Vi talar konst och vi upplever konst. Vi talar om att skriva. Vi sitter ner, trivs och fikar. Ni kliver ut ur dörren en och en halv timme senare, en upplevelse rikare. 

Pris 350 kr/ person. I priset ingår kaffe, smörgås, kaka samt min första bok till var och en.På bilden talar jag i Ådalkyrkan i Gnesta.

Föredag

För bibliotek, frukostklubbar, osv.

Jag talar om min passion för bokskapande och kryddar det med några ord och tankar om mitt porträttmåleri och om den där gången jag var till havs i fyrtiosju dagar i sträck. Kan det vara något? 

Inspirerad av min senaste bok, har jag valt att kalla mitt föredrag: ”Det tar tid att hitta hem”. Att hitta hem handlar lika mycket att hitta hem i sig själv som om den fysiska platsen.

Pris 5800 Kronor + moms

På bilden talar jag  på Bokmässan i Göteborg.


Kontakta mig!

Välkommen att höra av dig här, med e-post: olga.magnusson@gmail.com,eller på telefon 076-1990766Varukorg