NÅGRA AV DE TJÄNSTER JAG ERBJUDER


Porträtt, Te-klotter OCH föredragPORTRÄTT

Som porträttmålare vänder jag mig främst till företag, länsstyrelser, myndigheter och bolag. Men det händer ibland att även privatpersoner anlitar mig. 


Kontakta mig  (scrolla ner!) angående porträttuppdrag eller ...

se mer här!


TE-KLOTTER

Kom till min mysiga ateljé och te-klottra med mig! Vi dricker te — massor av te och klottrar. Ja, precis så! Tanken bakom detta är att när man slappnar av och låter pennan leka över pappret, så kan de allra roligaste små filurer och krumelurer uppenbara sig (till skillnad från när jag kämpar i min ateljé med att ”hitta på” något). Att bara sitta och klottra är en lek och en ren njutning och det är nog. Att dessutom få sitta tillsammans och göra det, är en ynnest! Kom!

Ett tips, om du tycker det är svårt att bara teckna på ett helt vitt papper; ta med en gammal bok att klottra i. Medtag penna och papper!

Pris: 40 kr/ gång

Kontakta mig  (scrolla ner!)  för att veta när och var vi ses och te-klottrar!

FÖREDRAG

På bilden talar Ådalkyrkan i Gnesta.

Jag talar om min passion för bokskapande och kryddar det med några ord och tankar om mitt porträttmåleri och om den där gången jag var till havs i fyrtiosju dagar i sträck. Kan det vara något? 

Inspirerad av min senaste bok, har jag valt att kalla mitt föredrag: ”Det tar tid att hitta hem”. Att hitta hem handlar lika mycket att hitta hem i sig själv som om den fysiska platsen ... 

Jag välkomnar bibliotek, frukostklubbar och allt vad det kan vara, att anlita mig! 


På bilden talar jag  på Bokmässan i Göteborg.

Pris 5800 Kronor + moms
Kontakta mig  (scrolla ner!) för frågor eller bokning av föredrag!


HEMSIDOR

Jag har sedan 90-talet roat mig med att göra hemsidor. (Jag passade på när min ex-make var i Japan att lära mig koda HTML) Jag har gjort denna sida och många föregångare. Sidan jag gjorde till min exmake blev omnämnd i någon datatidning för att vara jättebra! Jag har gjort hemsidor då och då till vänner. Jag har gjort många experiment och jag har gjort till en kund. Ja, bara till en kund så här långt för jag har inte vågat. Men nu vågar jag!

Behöver du en trevlig, funktionell hemsida som funkar både på datorn och i mobilen, skapad av en konstnär, snarare än av en tekniker? Då har du kommit rätt Vågar du?

Pris: 6750 kronor + moms

Kontakta mig  (scrolla ner!) för att veta mer om din hemsida!

Kontakta mig!

Vill du komma och teklottra med mig, 

eller veta mer om mitt föredrag, 

eller har du bestämt dig – nu ska du fixa en hemsida?

 Vad än du har på hjärtat, är du välkommen att 

höra av dig här, eller på telefon 076-19 90 7660
MENY Alla mina livBokTjänster  – Kontaktartschool
 © Olga Magnusson, 2019-2020

 .